11 september 2010

Lördagstankar.....

I veckan kom ett paket från min favoritdesigner Gudrun Sjöden. Hade glömt att jag blivit utvald till testkund för hemmasortimentet i höst.Redan i våras gjorde jag min beställning.......En ny duk till köksbordet och två dynor till stolarna, till oss gamlingar i familjen. Så här fint ser det ut just nu. Jag har nästan alltid duk på i köket.....gillar att det blir lite mer ombonat (fast jag får byta väldigt ofta).Hela helgen är det Trädgårdens dag. Det är alltså jobb som gäller för min del. Därför laddar jag genom att skriva ett litet inlägg på bloggen;)
Vi ska ha lite loppis på jobbet och har plockat fram diverse saker som legat och skräpat. Det ska bli spännande att se hur detta avlöper. Kan ana ett rosa skimmer bakom molnen så....det kommer att bli bra väder!

Rubriken lördagstankar ......ja ni vet....det är ju den 11 september och det är ju en datum man aldrig kommer att glömma. Tänk att man nu tillhör den generationen som säger -Jag minns precis vad jag gjorde då den 11 september när tvillingtornen rasade.
Vem kunde ana det för 30 år sedan ;)

I bilen lyssnar jag just nu på en gammal skiva av Wilmer X (och sjunger med i texten naturligtvis).....

var det inte nån som sa 'ska det gå i diket ska det gå med musik' eller hur det nu var.....
,

4 kommentarer:

Ulla sa...

Kan tro att du är lycklig över din present.I köket har vi ett barbord. Där använder jag bara löpare.

soffie sa...

å vilken fin present du fick va roligt,
usch va hemskt det va det datumet ett datum vi aldrig kommer att glömma,
kram

Annika Christensen sa...

Ja man kommer alltid att ha vissa tankar en dag som denna.
Fint med duk skulle vilja ha det oftare än vad jag har.
Annika

Anna smyger in.. sa...

Himmel den låten är livsfarlig Carro..jag skulle gasa så pass..ha ha..loppis på jobbet..jag smälter..så galet skoj..vad ni hittar på mycket kul..jag är helt säker på att det var skoj o givande..

Oj..så pass..en Gudrunduk..himmel du kostar på dig minsann..
underbart tjusig..