13 september 2010

Inte ett enda.....


Har ni tänkt på att det inte finns några flammande höstfärger i år....allt är bara grönt, grönt. För att vara mitten på september är det också väldigt varmt....
Förra året var det massor av rönnbär - men i år finns det inga alls.Monsieur Monets lilla eka ligger och guppar i dammen. Bilden är tagen i april men känslan är höst när man ser färgerna.

Nu kan man längta efter de där klara höstdagarna med lite kyla och hög luft. Solen tittar fram och förstärker alla höstens färger. Fast där är vi inte den här veckan efter vad jag förstår på väderprognosen.

5 kommentarer:

annika sa...

Ja du Carro...höst är det fast inte riktigt i färgerna ännu. Såg i helgen att björkarna blivit lite gula.
11 september är en sorgens dag för mig...inte enbart med tanke på tvillingtornen ...nej det finns annat eget 11 september. När vi var i trakterna där i Huskvarna sökte vi och hittade en grav som har funnits i 3 år....det är en stor saknad som jag har i hjärtat...tänker nästan dagligen på den vännen.

Hoppas att helgen blev bra med Loppis och Trädgårdsdagen.

Ska jobba på lite nu....

Kram
annika

Anonym sa...

Det kommer, det kommer... vänta bara!

Kram Eva-Mari

Anki N sa...

Var de inte så att även sommaren kom sent iår?? så då är de ju naturligt att hösten oxå gör det. Fast visst känns de lite små skumt när de e så här varmt o fint mitt i september, till o med flugorna är kvar, de e ju synd, varjefall om hästarna. Men nja, jag bara njuter av vädret, de e gott.
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Jaaa precis det är så pass grönt..kanske just för att frosten inte bitit än..Monet..underbart..mmmm jag skulle gärna vilja åka dit..hur är det Carro när åker du? Närmar det sig?

soffie sa...

jag hoppas det kan vara så här ett bra tag till,tänkte med på det igår då jag va ute och promenerade att det va väldigt grönt,det va bara björkarna som börjat tappa sina löv,
otroligt vackra bilder du visar.
kram