22 september 2010

Fynd....fynd....


Vill ju gärna visa mitt senaste 'fynd'. Ni vet väll att jag har näsa för sånt. Tror jag iaf ;)

Ivåg så heter en serie designad av Signe Person-Melin. Härom dagen sprang jag och en kompis på några fågelbad i denna serie på ett ganska oväntat ställe. Inga priser fanns att se så vi tog med till kassan och frågade. Prislappen var 85 kronor styck!!!!!!! Tur man hade öronen annars hade leendet gått runt om liksom :)


Var inte detta ett fynd så vet jag inte. Listpriset för ett fågelbad är 450 kronor ca!! Okey, jag kan inte svära på att det är exakt samma (fast det tror jag) men bara tanken att jag fick tag i två för en femtedel av nypris kan ju få vem som helst att hoppa högt.

Idag är det lite fixande inför resan som närmar sig, och det funkar bra idag när man inte har kor och kalvars brölande i öronen. Tystnaden har lägrat sig här på gården.

September i Arles av Vincent van Gogh.....mmmm jag kommer nog att gilla det ;P

6 kommentarer:

annika sa...

Finfina fynd! Ibland är det ens tur att ha...tur.
Usch så trött man blir av detta internetkrångel. NU vill mannen att vi ska ha Telia bredband...telefoni och tv. Inte vet jag men detar rackarns betalt som ingång sen jämnar det ju ut sig.
Så det är resdags. Tror att jag har missat vart ni ska åka.......

Kram
annika

britten sa...

ja det kan nån kalla fynd . . .Verkligen. Men himmelska makter ska du åka till frankrike eller nåt sånt. . Hur underbart låter inte det så här i september. .Kram

Anki N sa...

Fyndiga Carolina har gjort STORT fynd. Ja minsann. Man blir löjligt glad när man gör sånna fynd. Tur du har öron japp!!!

Kramiz o underbar dag.

Anki N

OF SPRING AND SUMMER sa...

Det låter underbart med en tur till Arles så här på höstkanten!
Gillar fågelbaden!!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

soffie sa...

mmm vilka fina fynd,
å en resa snart för dej alltså underbart!!!
tjohopp

Anna smyger in.. sa...

Nooog att gilla det...är du helt galen du kommer älska det..så är det..

Signe..himmel jag är lite besatt av den designern..har en hel massa hon gjort här hemma..dock inget fågelbad..men nu när jag ser ditt vill jag mer än gärna ha det med..hon är så galet bra med sin stilrena...stil :) Glas i olika varianter är det jag har av Signe..