06 februari 2013

Toapapper eller julros, stryk det som ej önskas.


Jag skulle kunna blogga om....toapapper....något som börjar bli en bristvara här på gården. Vadå undrar ni? Jo Malte är storkonsument......hade verkligen glömt hur mycket en liten hundvalp kissar inne, men NU vet jag.... Klart han inte vill gå ut för att kissa, nej det är verkligen inget trevligt med all snö som har kommit. Istället passar han på så fort han känner köksgolvet under sina tassar ;-)  På försök har jag lagt ut massor av tidningar lite här och var. Stora hederliga dagstidningar. Ska bli spännande och se om han kanske fattar galoppen med detta!

Ja, ja...jag får skylla mig själv men det börjar bli liite 'envetet' med alla dessa pölar som  'någon' helt plötsligt råkar trampa i. Skrik och rop....och sedan blir det tvättkorgen med ytterligare ett par sockar. 


Då är det bättre att blogga lite om  julrosor. De små som köptes till jul är redan borta sedan länge, men så blev det ju också ett större praktexemplar som har klarat sig betydligt bättre. Se själv så stolta blommorna sträcker sig mot ljuset. Kanske är det så att man får vad man betalar för....de små kostade 39 kronor och den här kostade nog 3 gånger så mycket.....men frågan är om det inte blev mer valuta för pengarna.
♥♥♥

7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Stackars lille Malte som inte vill gå ut, snart blir det nog väder så han kan kissa ute.
Du sparar väl dina julrosor och gräver ner dem under buskar? Det är roligt när de får ett andra liv.
Ha det fint!
Kram Eva

Vårt röda hus sa...

Ibland tvivlar man på att valpen nånsin ska bli rumsren och vägen dit känns låååång. Men det tar tid, speciellt denna årstid när det bara snöar och är kallt ute. Inte skulle du vilja gå ut och kissa i snön? Köp mer toapapper du;)

I år köpte jag ingen julros. Förra året fick jag en som var full med löss!!

Torsdagskram till både dej och Malte.
Eva-Mari

skifferhuset sa...

Man brukar ju säga att skaffa valp är som att ha småbarn...fast de kissar ju inte på golvet hihi men man måste ju passa på dom hela tiden! Förstår Malte att han inte vill ut å kissa, skulle jag vilja sitta ute...tro!! Ha en fin helg! Kram Iréne

soffie sa...

lille Malte då snön är ju superläskig ju :) va fina dina julrosor är,jag gav en sån till min pappa på farsdag men den blev inget fin efter ett tag jag tror det blir för varmt åt dem inne..

Anna Filipendula Rudbeckia sa...

Himmel vilket sjå..:) men så är det med små knoddar..lite kiss får man ta..han lär sig säkert snart..hi hi jag kan se dig ligga där på knä och torkar..:)

Julrosor ja..man får det man betalar för så är det bara. Vilken fina du har..jag älskar Helleborus. Jag har ett ex. utanför köksfönstret i uterummet alltså..jag fattar inte den verkar klara typ - 20 i sin kruka utan att nicka till ens..stolt o grann som ingen ann'

soffie sa...

kikar in å hoppas du haft en mysig lördag själv ligger jag å är sjuk -förkyld...:(

Farbror Grön sa...

Vilken vacker skapelse! Vad heter sorten?