19 februari 2013

Lycka ♥♥♥ Lycka ♥♥♥ och influensa :-(

På Alla Hjärtans dag kom han vårt efterlängtade lilla barnbarn. Vilken glädje, vilken lycka, det finns inga ord som räcker till.

Hugo är hans namn och han är naturligtvis den finaste babyn i världen.

Det värsta är att jag ligger däckad i influensa och har ännu inte kunnat träffa lilla Hugo (har bara sett bilder och sett honom genom bilrutan). Kan en influensa komma mer olämpligt? Det började i fredags med  feber och huvudvärk och ....ja det hela! Idag är det tisdag och jag är fortfarande inte bra....men det är inte mycket att göra.  Det var verkligen inte så här jag hade tänkt mig mina första dagar som Farmor!
♥♥♥

9 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Grattis igen till barnbarnet - underbart♥ Grattis farmor!!!!!!!
Oh fy så läskigt att bli sjuk mitt i allt och inte kunna träffas men var lugn ni kommer få många miljoner härliga träffar Hugo o Du.

De är bara för goa o härliga de små liven.♥♥♥
Kramiz

Vardag och flärd sa...

Grattis, grattis till lilla barnbarnet! Det är den största lyckan att få ett litet barnbarn och minsann så ska jag få mitt andra i april!
Tråkigt att du blivit sjuk och det är ju jättejobbigt att inte få se och känna det lilla barnet - men nu kan du bara bli en bättre farmor!
Krya på dig fort så du kan gosa med Hugo!
Kramar Eva

BRITTEN sa...

ååå så härligt !
Grattis verkligen från hjärtat.

Vilken glädje..och jag kan förstå att det kommer glädjens tårar också...

Anna Filipendula Rudbeckia sa...

Meeeen GRATTIS!!!! Oj du det är väl underbart när ett litet mirakel anländer.Mmmm kan tro att du är angelägen att få träffa Hugo..så gulligt..jag är väldigt glad i det namnet.Krya på sig nu.

skifferhuset sa...

Grattis till lille Hugo! Större lycka kan man nog inte få uppleva! hoppas nu du kryar på dig så du kan få rå om den lille mannen, fast ni kommer till att ha många mys stunder tillsammans. Kram Iréne

soffie sa...

men å GRATTIS till att du nu är farmor å va fint namn Hugo :) Hoppas nu du kurerar dig snabbt attans att du blev sjuk nu.krya på dej nu så du kan gosa med lille Hugo :)

soffie sa...

hur mår du idag?

Anonym sa...

Hjärtligt GRATTIS farmor o farfar!!
Hoppas du krya på!

Fia sa...

Grattis till nya lilla barnbarnet! Hoppas att du har hunnit bli frisk och har fått träffa lilla barnet nu.