15 oktober 2012

Det har varit tjall på linjen.... Efter semestern har det varit svårt att komma igång med bloggen igen. Det har varit svårt att komma igång med i princip allt. Ändå var det en så fantastisk semester att den borde ha fyllt på batterierna med både sol och värme och energi. För som ni säkert förstår.... att äta sin frukost på takterassen i morgonsolen med nybakad croissant och lite annat smått och gott ....vad kan vara bättre?? Jag kan inte komma på något ;-)
Bageriet låg i huset framför vårt men man bakade i huset bakom vårt så därför var det ett väldigt springande mellan dessa två hus med nybakat. Undrar om det hade varit godkänt i Sverige?


Doften av nybakat bröd kan jag tyvärr inte lägga ut på bloggen hur gärna jag än skulle vilja........för först då hade ni kunnat förstå .....känslan.

Egentligen kan inte bilderna förmedla så värst mycket. Nu inser jag dessutom (som vanligt) att bilderna är alldeles för få. Några är dessutom rejält suddiga och oskarpa. Är det inte typiskt! 

Fast några till finns det som är värda att visa....från vingården Domain de Brescou och lite annat......

Så om nu någon skulle läsa mina rader och bli nyfiken på fortsättningen ......... samma tid samma plats eller nåja samma plats iaf, det lovar jag!

♥♥♥9 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Trevlig att se dig igen:)

Sicken go semester du verkar haft, varför fick inte vi följa med då??

Nybakat bröd är en del av njutningen i livet o sagolikt gott.

Kramiz

Vårt röda hus sa...

Om man sniffar lite när man läst det du skriver och samtidigt ser på bilderna så kan man känna doften... fast det luktar grönsakssoppa också eftersom det puttrar en sån på spisen just nu! Men nybakat bröd skulle inte vara fel... varför har jag inte bakat?
Vill se och drömma mej bort med fler bilder tack!

Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Åh ja men Mademoiselle..jag vet..jag kan ..oh la la..det är tokenkelt för mig att känna doften..värmen..känslan..jag blir lycklig i själen av dina bilder..takterass..croia..bättre kan livet inte vara..så är det bara..

Hmmm...så det är trixigt med typ allt..no good..här flyter det på i en rasande fart kan jag meddela..kram på sig från Annapanna

Vardag och flärd sa...

Härligt! Ja, inte är det lätt att veta vad man ska blogga om och ändå vill man.
Kram Eva

Vardag och flärd sa...

Måste bara ge dig en stor grattiskram, vilken lycka!! När?
Eva

soffie sa...

va kul att läsa här igen å va härligt du haft det:)mmm va vackert...kram

Vardag och flärd sa...

Så roligt! Här blir det inte förrän april! Åh, vad vi har att se fram emot du o jag!
Kram Eva

skifferhuset sa...

Trevligt att ha dig här igen! Och visst kan man känna den härliga doften av nybakat bröd! Kram Iréne

Anonym sa...

thanks for sharing.