21 september 2012

Hemma från St Martin de Londres....

Här på La Petite Rue 6 har jag varit i en vecka.....granne till bageriet. Varje dag vaknat till doften av nybakat bröd.....klart att man har blivit förälskad.........i hela paketet.
Efter att ha bläddrat igenom semesterbilderna inser jag att, som vanligt, har det tagits för lite bilder.  Att både ta kort och uppleva saker blir nästan för mycket.....och då får upplevelsen gå före.

Vad är det som gör att man vill komma tillbaka, igen och igen och igen......det ska jag fundera på och om jag kommer på det, ska jag berätta....jag lovar ;-)

♥♥♥

6 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Jamen... precis så är det! Har också tagit för lite bilder men det beror på att vi bara njutit och inte haft kameran med varje dag! Och vad som gör att man känner sej så otroligt lycklig och hemma på en plats... kanske man bott där förut? I ett tidigare liv?? Vad vet jag?

Välkommen hem! Nu orkar vi med vintern:)
Höstkram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Jag bara suckar och längtar, nu är det precis ett år sedan jag var i Frankrike! Bo granne med bageriet, ja ja man blir sugen!
Välkommen hem och ha en fin helg här hemma!
Kram Eva

Annika Christensen sa...

Hej
Låter helt underbart!
Särskilt så vill man tillbaka när det är sådan här tråkigt väder.
Ha en skön helg
Annika

skifferhuset sa...

Välkommen hem från en trevlig tripp till Frankrike, har varit där för ca 23 år sedan! Ha en skön helg! Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Jag tror säkert du vet..du har allt helt klart för dig..för det franska landet kan man bara inte få nog av.Bilden talar för sig..magiskt..helt makalöst fenomenalt härligt. Googlade på St M..himmelskt Carro..nu kommer hösten gå som en dans när du har solen inom dig.

annika sa...

Så härligt det där såg ut då...och granne med ett bageri också. Ja det kanske vore något att fly till ett tag. Nu är det mesta av livet jobb...jobb...åter jobb. Men det är väl så som livet är???

Kram