29 oktober 2012

På med panelen grabbar.....


Himlen såg väldigt konstig ut härom dagen....men så kom det ju hagel i massor som gjorde hela marken vit. Länge låg det kvar....tror nästan att lite finns kvar ännu. Nu har vi ju dessutom ställt tillbaka klockan så nu är det officiellt.....vintertiden är här ;-)

                                     


Annars har helgen gått i panelens tecken här hemma. Boysen har spikat och skruvat och mätt och sågat så det har stått härliga till.... Nu ska jag bara tänka på att ta med kameran och fotografera förändringen (som är STOR).


Igår fyllde morfar 81 är och idag fyller son nr två 28 år, om en vecka fyller son nr tre 25 år.........mycket födelsedagar just nu alltså. Lite tårta och ljus är aldrig fel i dessa tider.

Köpte ju på mig två rosbuskar i förra veckan, klätterrosen Camelot och en vit ros vid namn Alabaster. Nu är det bara ett problem, var sjutton ska jag  'påta' ner dom.....tänk att man ALDRIG lär sig att tänka först och handla sen. Klätterrosen är väldigt speciell, den har rosa fantastiska blommor med mörka streck på kronbladen. Har en blomma på köksbordet i en liten kopp och tror minsann att den doftar också. Så då är det ju synd att jag inte har den blekaste aning om var jag ska plantera den.

♥♥♥

5 kommentarer:

Herr Nilssons Fru sa...

Nått hagel kom inte här, men några flingor snö föll:) de e dock borta igen. Men kallt på nätterna har vi...brrrr runt minus 6, tar ett tag innan man vänjer sig.

De ska blí kul att få se bilder på vad som händer hemma hos dig - spännande ju:)

Födelsedagar ja, har man många barn så blir de många födelsedagar, så får de partner o då blir de fler o så kommer barnbarnen o då blir de massor - underbart ju.

Kramiz

Vardag och flärd sa...

Ja, jösses så det haglade!
Lite födelsedagar piggar upp i höstmörkret.
Är övertygad om att du hittar platser till dina rosor, rosor har man alltid plats för!
Ha det fint!
Kram Eva

skifferhuset sa...

Låter som jag... handlar först å tänker sen!! Trevligt med lite födelsedagar så här i mörkret, vi har oxå en del i oktober! Ska bli kul att se panelen! Ha det fint! Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Hi hi så lika vi är..jag handlar oxå utan att tänka..men det löser sig alltid liksom. Det finns alltid plats för växter man tycker om.

Aha så pass med födelsedagsbarn..jepp tårta ljus o kaffe lyser verkligen upp i mörkret..

annika sa...

Men att man ska vara sån att man tar hem växter fastän man inte vet var man ska gräva ner dem! Ja vi är nog en skara som gör på detta viset. Hoppas att du har funnit en plats till dem. Annars är det bra att gräva mellan födelsedagskalasen :).

Kram