20 oktober 2012

Som det kan gå......


 På flyget till Frankrike hamnade vi bredvid en trevlig man vid namn Arne. Det visade sig att han var bekant med våra hemtrakter och  inte nog med det han var på väg ner till sin vingård (som inte låg speciellt långt från vårt S:t Martin de Londres).  Vilket sammanträffande eller hur??


 Skörden var i det närmaste avklarad så vi fick en inbjudan som vi naturligtvis inte kunde motstå.
Att besöka en vingård är speciellt men att dessutom bli guidad av ägaren själv ..... på svenska....behöver jag säga mer. Här skulle jag kunna gå in på diverse detaljer men jag nöjer mig med att berätta att gården Domain de Brescou producerar både rött, vitt och rosé.  Vilket vi naturligtvis fick prova på plats.......bästa vinprovningen 'ever', jo så var det!


Enklast att få tag på vinet är att beställa på xvine och det har vi gjort....leveransen är på väg.

Ja det var en liten glimt till från vår semester som redan känns väldigt långt borta..

Jag gillar inte den nya designen här på blogger...bilderna krånglar och texten lägger sig inte där jag vill. Är det någon vänlig själ som kan ge mig lite tips...vilka inställningar jag ska använda mig av....det är såå irriterande när det inte gör som man tänkt sig....Grrrr...
♥♥♥

6 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Vilken tur ni hade! Vingårdsbesök med privat guide! Så roligt att kunna dricka gott vin som man provsmakat på plats!

Jag har inte haft problem med blogger en enda gång... vet inte alls hur mina inställningar är. Hoppas du snart får hjälp!

Trevlig helg.
Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Spännande att besöka en vingård och få svensk guide. Har många gånger funderat att beställa från xvine men har inte vågat, får höra om du är nöjd först.
Go lördag kväll på dig!
Kram Eva

annika sa...

Whooops! Vilken flax att träffa Arne som äger en liten vingård...mmmmm...förstår att det blir bra då. Tur att man har sina bilder och minnen att plocka fram och njuta av.

Kram

Anna smyger in.. sa...

Meeeen alltså vilken galen tur att bara trilla på en vingårdsägare..jag smälter..klart det måste vara det bästa ever..lyckliga du!!!

skifferhuset sa...

Å vilken tur ni hade att få komma till en vingård! peppar, peppar så har inte bloggen krånglat något hos mig å inställningarna.... ja en som inte begriper sig på detta med data, håller bara tummarna att allt ska klaffa! Hoppas det reder upp sig hos dig! Ha en fin vecka! Kram Iréne

Herr Nilssons Fru sa...

Ja jag dricker ju som bekant inte vin, men skulle endå hemskt gärna uppleva de du gjorde - härligt. Vingårdar är vackra även om man inte gillar vin:)

Kramiz