16 februari 2012

Tre kalvar på 30 minuter

Inom sportens värld säger man ju ofta Hat trick när någon har gjort tre mål i rad. Vad säger man om man inom loppet av en halv timma fått tre kalvar.....kan det inte också kallas Hat trick?Här på gården var det nämligen rena kalvexplosionen mellan kl 9.00 och 10.00 idag. Vilken tur att jag hade min lediga dag just idag ;)

Känns som vi fått ovanligt mycket kalvar fram till denna datum, men döm om min förvåning när jag kollade förra året och det var exakt lika många kalvar födda. Minnet är bra men kort som man brukar säga.Tulpaner är också bra just nu men tyvärr är de inte så långlivade. Får nog bli nya till helgen.Med temperaturen som ligger på nollan hoppas jag på mycket takdropp, en önskan som jag säkert delar med många.

♥♥♥

6 kommentarer:

4U2 sa...

Om det är dina kor på bilden så är de av de sorten jag gillar! :)

Vårt röda hus sa...

Skulle säga Calf Trick!

Muuu!
Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Åh, där är du ju! Mina favoritbloggar försvann också för mig så det var ett himla elände att hitta tillbaka till alla, funderade på vad din blogg heter, det hade fallit ur huvudet också. Men nu är du inlagd igen!
Kram Eva

Ankii Nilsson sa...

Grattis till alla kalvar. De får väl vara inne hos dig i köket nu när de är så små och det är så kallt ute:)

Ja, jag delar din önskan.

Kramiz

laurafingerson sa...

Wow, how exciting!! Three calves! We are thinking of you!

skifferhuset sa...

Hej Fru C! Härligt med nyfödda kalvar! Här har vi takdropp...precis utanför trappen så man får gå en liten omväg om man inte vill bli blöt! Ha en fin helg! Kram Iréne