27 februari 2012

I ett brunt paket....Vi har köpt en ny tvbänk på det stora möbelvaruhuset. Allt är frid och fröjd....tills det är dax att montera eländet....Samma sak varje gång.....om man inte följer bruksanvisningen till punkt och prick så blir det inte RÄTT! Lättnaden när alla bitar är på plats är obeskrivlig (mycket svett och möda dessförinnan dock). Nåväl bänken är på plats och pryder sin plats, tro inget annat! Nu hörs spridda röster om att Tv-n kunde varit större...alltid är det något ;)Vi tror på våren ...... nu kan det inte dröja länge!

♥♥♥

7 kommentarer:

Ankii Nilsson sa...

Snygg!! Men du, lätt fixat med TV:en - köp en ny STÖRRE:)

Kramiz o go måndag

Vårt röda hus sa...

Jag är en sån som älskar att montera Ikeamöbler... på riktigt! Och läsa bruksanvisningen noga.
Snygg bänk. Även utan tv!

Ha det bra.
Kram Eva-Mari

skifferhuset sa...

Haha känner igen det där, jag vänder alltid något åt fel håll, tur mannen får rätt på dessa fel!Ja nu känns våren på ingång! Fast just nu kommer det lite snöblandat här hos mig! Kram Iréne

Vardag och flärd sa...

Ja, kära nån, inte lätt att få ihop alla delar men ni lyckades ju så småningom.
Ja, våren kommer med små steg!
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

Men du så snygg den är..ja du det tar på krafterna att montera..men om man har tålamod så brukar det lösa sig..jag tycker tv:n är perfekt..

Fia sa...

Jag gillar också Ikea, och jag har skruvat ihop mängder av möbler därifrån. Vet att det kan vara lite klurigt ibland, men det är ofta väldigt fiffiga lösningar på konstruktionerna. Jag blir ofta imponerad av hur kreativa de är.
Mycket snygg bänk!

Ankii Nilsson sa...

Vad håller du hus. Du måste underhålla din blogg, vårda den ömt, klappa på den, fylla den med ord. Dina följare blir ju nervösa. Har de hänt henne något?
Äch hon jobbar nog o står i, tiden räcker inte till kan jag tro, så jag lämnar av lite tid. Den kan du använda till att komma in till mig och fira lite.

Kramiz