22 januari 2012

Utmaningen....

Jag läser en bok nu som heter En dag ska jag ta mig någon annanstans av Karin Thunberg. Hon skriver - Minnen samlas inte på ett ställe, följer ingen given linje. Inte kan jag gå raka vägen och tro att just längs den vägen finns allt samlat.

Eftersom jag gärna vill att saker och ting ska hänga ihop här på bloggen så leder boken mig osökt vidare till den utmaning jag fått av härliga Irene med bloggen Skifferhuset. Jag är inte bra på sånt här men jag försöker.....
1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Jobbade med olika säsongsjobb. Sökte till trädgårdsmästarutbildning och kom in....bland det bästa jag gjort.
2. Vad gjorde du för 1 år sedan?
Hm....men det var säkert något med snö ;)
3. Fem snacks som du gillar?
Säg något snack jag INTE gillar....jo inget med vitlök...annars....ja ni förstår säkert.
4. Fem sånger du kan utantill?
Jag kan rätt många.....just nu är faktiskt mina favoriter 'Vart jag mig i världen vänder' med Den Svenska Björnstammen eller 'You are not alone' med MJ. Men det skiftar väldig mycket....jag har VÄLDIGT många som jag kan faktiskt ;) Jag har alltid gillat musik och att sjunga och spela (fast bara i smyg)
5. Fem saker du skulle vilja göra om du var mångmiljonär?
Jag har aldrig ens tänkt tanken att jag skulle få så gott om pengar så det kan jag nog inte ge något bra svar på.
6. Fem dåliga vanor du har?
En samvetsfråga som nog några andra borde svara på......
7. Fem saker du gillar att göra?
Just nu är det Wordfeud, bara vara hemma, resa (hur motstridigt låter inte det här ;) se romantiska filmer - eller andra program - med näsduken i högsta hugg, röja (och då menar jag sortera och slänga, absolut inget annat 'röj')
8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i?
Leopard eller annat djurmönstrat, den här nya modegrejen 'one piece' eller vad den heter, röda kläder, gula kläder, osköna skor, myskläder på stan, ....ja det finns säkert mer men jag kan inte komma på allt. Däremot kan jag tänka mig en MASSA som jag gärna skulle klä mig i :-)
9. Fem favoritsaker?
Min jobbväska med peacemärke, min telefon, min dator, min schäslong, min bil.
10. Var visst att skicka denna utmaning vidare
....men den som känner för det är välkommen, kan man inte säga så?♥♥♥

2 kommentarer:

annika sa...

Kul att få läsa lite mer om dig. Att du jobbade inom växtbranschen har jag förstått men inte att du är trädgårdsmästare.

Kram

skifferhuset sa...

Hej Fru C! Roligt att få läsa lite om dig! Trädgårdsmästare, ja jag visste ju att du greja med detta så du är väldigt välkommen till mig å greja i trädgården;)! Kram Iréne