16 januari 2012

Lita på teknikens under...not.

Ett virrvarr av sladdar och anslutningspunkter (min bollslinga får symbolisera) så tänker jag mig vårt internet. Symbolik är sånt som roar mig, men inte teknik som inte fungerar.Tekniken strular här på gården. Det är något fel med internet - hela tiden! Internet kopplar ner och kopplar ner, har man tur hinner man nätt och jämnt godkänna sina räkningar eller vad det nu är som ska göras. Ordet maktlös dyker upp i mitt huvud titt som tätt. Det måste bli ändring men frågan är var felet ligger. Det verkar som även bloggar strular för det går helt enkelt inte att kommentera, iaf lyckas inte jag. Usch vad man blir trött av sådana problem.Innan strulet blev det något litet på rean i en av mina favoritnätbutiker House of Linnea . Ljuset med änglarna är precis i min smak och en ny lampskärm behövs alltid efter jul, eller hur?
En annan ny pryl som ska ersätta något med 33 år på nacken som defintivt har gjort sitt kommer att dyka upp när som helst (hoppas jag) hos mitt paketombud. Vaddå undrar ni säkert? Det kommer ni garanterat att få veta när det kommer.

Måndagshälsning ;)

♥♥♥

4 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Här har vi samma problem. Utan bredband i 14 dagar och ingen, absolut ingen, tar ansvar för att det inte fungerar. Men prova att skriva ut leverantörens namn i bloggen tillsammans med en negativ, då kontaktar de dig. Det händer i alla fall mig igår! (De har sökprogram som letar upp allt negativt som skrivs!)
Eva

Vardag och flärd sa...

Ja datorproblem och internetproblem kan ju göra vem som helst galen - man fattar ju ingenting! Hoppas du får rätsida på det hela.
Fina reafynd du gjort, de kan behövas som lite uppmuntran. Nu undrar jag ju vad det är för nåt gammalt du ska byta ut.
Ha det fint!
Kram Eva

Annika Christensen sa...

Trist man blir liksom galen.
Jag hade problem i höstas.
Svårt att jobba.
Men gör som Eva säger klaga på.
Ha det så bra du kan iallafall.
Annika

skifferhuset sa...

Hej vännen! Hoppas du fått rätsida på datorproblemen, Har saknat dig här på bloggen! Jag har problem hos några som det inte går att skriva hos! Ser med spänning fram emot det du ska byta ut.....! Kram Iréne