24 januari 2012

Ny katalog....och snack vid köksbordet.

Idag kom nya katalogen från Gudrun. Galet mycket snygga saker denna gången. Imorgon är det lön, kan det vara en tillfällighet att katalogen kom Just idag??Den här skulle man inte säga nej tack till......bland annat...Annars kör vi teorisnack just nu vid middagsbordet. Det är bra när man har någon som ska ta körkort för då får man lära sig en massa saker som man glömt. Frågan är om jag kommer ihåg det imorgon....Näe det är nog dåligt med det.Kyla från Sibirien är på väg står det på löpsedlarna (tror det var Sibirien iaf). Jag bär mina växter ut och in hela vintern, men nu får dom nog stanna inne ett bra tag. Tyvärr mår inte oliven bra av dessa eviga temperaturskillnader och tappar massor av blad just nu. Längtar efter vår gör både oliven och jag.

♥♥♥

5 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Många godbitar där minsann!
Nej, inte kyla från Sibirien, jag vill inte!
Kul att läsa om dig i utmaningen!
Ha det fint i kylan!
Kram Eva

annika sa...

Supersnygg kappa ju! Den katalogen kommer lägligt :)
Minns att jag inte alltid var den som hade rätt på teorifrågorna då våra barn höll på med körkort. Nu snackas det mycket om vikter och släp mm. Tur att man minns var jobbet ligger :)

Kram

Vårt röda hus sa...

Hoppas min Gudrun kommer idag, jag behöver inspiration och drömmeri!

Kyla från Sibirien? När kommer den?

Skön onsdag till dej!
Kram Eva-Mari

skifferhuset sa...

Snygga kläder! Man lär sig mycket när barna läser teori, jag lärde mig då köra i rondell riktigt, kom då lägligt för Mellerud har ju begåvats med 2 rondeller....!Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Du den tycker jag du ska köpa..den kommer passa perfekt..

Ja du det är bistert ute..det gäller att dra upp om hakan..