12 november 2011

Massor av ettor....

Så har 2011-11-11 passerat utan större besvär. Trots att detta av många anses som ett 'magiskt' datum med alla sina ettor....

Roade mig med att plocka fram lite bilder som alla ligger som nummer 11 i olika mappar. Kanske är detta representativt för vad som brukar visas på bloggen.....vad vet jag?Mörkret har smugit sig på oss och kvällarna börjar redan vid 17.00....det är inte konstigt att man känner att det snart kan vara dax för lite extra ljus i våra fönster. Jag har i alla fall plockat fram diverse för att prova ..... men såklart får man försöka bärga sig några veckor till.....

Den här otroligt humoristiska bilden har jag lånat från 'någonstans'och den får mig att LE och LE och LE......ibland är det dom små små detaljerna som gör'et ;)Lördagshälsning!

♥♥♥

3 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Dagens första leende, tack för det:) Måste skicka bilden vidare till min ständigt vågfixerade väninna för det här har hon ingen aning om!!!
Och tack för elvabilderna.

Kram Eva-Mari

4U2 sa...

Tack, nu ler jag med :)

Anna smyger in.. sa...

Ja nu kliar det i fingrarna ska jag säga..adventsakerna vill man gärna ska lysa upp i mörkret nu..snart snart kan vi börja.. :)