08 november 2011

Alla dessa lösenord....Hur har ni det med era lösenord? Idag när man ska logga in till precis allt kan det ibland bli lite förvirrat....

Själv har jag ett antal som jag provar med....ibland lyckas det! Kan undra vart vi är på väg egentligen? Är detta typiska novembertankar....lite dimmiga och diffusa tankar som dyker upp. Igår skulle jag logga in på en sida jag inte loggat in på länge....Hm...skrev in de vanliga kombinationerna men inget var rätt. Då blev jag tvungen att begära ett nytt lösenord till en mail jag aldrig använder. Vad tror ni då händer....jo den mailen var full för länge sedan och det blev till att radera hundratals och åter hundratals mail för att kunna ta emot ett nytt, och här kommer jag osökt in på mitt andra ämne....soppa!Även om vi äter soppa även på sommaren så är nog höst och vinter den tiden som vi mest uppskattar att koka soppa. Fisksoppa är en klar favorit, improvisationerna är många.....visst hade Kajsa Warg rätt....vi tager vad vi haver ;)

♥♥♥

7 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Jag provar mej också fram och suckar nöjd när jag lyckas vid första försöket. Har faktiskt en gammal filofaxkalender där jag skrivit in somliga lösenord i bokstavsordning... en kvarleva från mitt yrkesaktiva liv!

Vi åt ärtsoppa igår... fast den var på burk!!

Kram i höstmörkret.
Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Ja, dessa lösenord och koder, hur ska man kunna hålla reda på allt?!
Hösten är soppornas tid, det är så himla gott.
Ha det fint!
Kram Eva

annika sa...

Jamen visst är det en soppa med alla ord man ska komma ihåg vid rätt tillfälle. Jag är en soppälskare...ja vad gäller mat men visst jag soppar till det ofta både på jobbet och hemma (rör till det).

Kram
annika

Anna smyger in.. sa...

Ja himmel du det gäller att ha koll på siffror o kombinationer..det är inte alltid lätt..utan blir lätt en soppa..så pass fyndig du är :)

Laxsoppa är min allra bästa..oj då leker livet i köket när man får improvisera och slösa sin kärlek på råvarorna..

Tusenfröjd sa...

Så kul att du vill vara med i min utlottning!
Lycka till / Liv

skifferhuset sa...

Ja dessa lösenord som ska kommas ihåg.... jag löste det med en liten adressbok, där jag skriver upp allt! Väldigt behändigt! Kram Iréne

Anki Nilsson sa...

Man kan ju ha ett lösenord till allt...eller :)
Jo nog är de lite jobbiga att hålla reda på alltid.
Kramiz