03 oktober 2011

Hemma Igen....Vi tog en resa till solen, Hotel Ambassador, Kemer, Turkiet. Jag har aldrig bott all inclusive tidigare så detta var en ny erfarenhet. Vi var ett tjejgäng som i en vecka inte gjorde något av det vi gör i vanliga fall. Sista dagarna när vi pratade med andra resenärer förstod vi att dom undrat hur vi kände varandra. Var det en syjunta som var på vift eller...var vi kanske släkt?? Vi fick skrattande erkänna att någon riktig förklaring till att det blev just vi som blev de fyras gäng fanns inte. Roligt har vi haft och skrattat har vi gjort så tårarna runnit och det får väll anses som ett gott betyg åt resesällskapet.Gå upp, boka solstol, äta, bada och sola, äta, bada och sola, äta........ ja så såg våra dagar ut. Antingen på stranden (som var väldigt stenig) eller vid poolen.Nu är vi hemma, utvilade men också trötta. Sysslolöshet i små portioner är ok men inte mer nu.....tillbaka till vardagen tack!

♥♥♥

6 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Välkommen hem igen! Förstår precis hur kul ni hade eftersom jag haft tjejhelg här med gamla väninnorna! Skrattmuskeln har varit väl använd här också kan jag säga:)

Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Det är ju så himla roligt att åka iväg ett gäng tjejer! Jag hade tjejträff i helgen och om ett tag åker på på spa-resa med några tjejer. Ja, man skrattar och flamsar så det står härliga till. Gott att du är hemma igen så jag fick veta var du varit, hihi.
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

Alltså allvarligt talat Carolina af Nilspersgården..du är väl .. för härlig du..att bara dra iväg så där på värsta lyxresan är ju bara så tokrätt.

Mmmm jag kan föreställa mig o nästan höra era glada skratt o härliga konversationer. Äta bada skratta snacka o slappa ..perfekt.

Jepp nu får du minsann infinna dig i vardagslunken..så det så..och du kommer le mest hela tiden när du bär på detta soliga roliga
minne.

ansepanse sa...

välkommen hem, håller med om att det är skönt att komma hem till vardagen igen
kramar

ansepanse sa...

Sv: håller med, lite skit i hörnen gör absolut ingenting
här vräker det också ner
kramar

laurafingerson sa...

Ah, that sounds like a *wonderful* vacation!!! :)