17 oktober 2011

Helgens väder...Helgen bjöd på vackert väder. En tur till skogs för att leta upp den där kuddmossan jag sett tidigare var planerad. Men....när jag väl kom ut i skogen var kuddmossan som....bortblåst!Vi letade och letade.....visste ju på ett ungefär var den skulle finnas....men ack nej. Nu är det ju inte aktuellt med mossa redan men ni vet....rätt som det är så snöar det och sedan är det lite mer än svårt att hitta.Och på tal om något annat.....
Idag ska det bli ordning på kalufsen och det ska verkligen bli 'dejligt' som dansken säger ;)

Ha en bra måndag mina vänner!

♥♥♥

7 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Men snälla du, mossa finns det ju överallt, du hittar säkert en ny.
Gott att få fixat kalufsen!
Kram Eva

Anki Nilsson sa...

Är de dåligt om mossa i dina trakter, eller söker du en alldeles speciell typ kanske. För jag här behöver man inte leta om mossa.
Snö - vill vi inte ha ännu. Tänkte skriva minns (men de vore lögn) så jag skriver läste att snön kom den 20 oktober här förra året, men de försvann snabbt igen, när de sedan kom för att stanna länge, har jag inte läst ännu :)
Kramiz o ha en sköööööööön måndag.
Hoppas Kalufsen blir fin!!

britten sa...

Härliga höstbilder...

skifferhuset sa...

Jag som aldrig letar mossa, ser det överallt! Härligt när man blir fin i håret, känner sig som ny då! Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Jag måste göra som du ..plocka mossa innan snön kommer..skynda skynda..ja du kuddmossa växer inte på trän' :)men jag har oxå ett ställe..om jag hittar det?!:)

Aha frissan..mmm då är du fin o grann nu då..

soffie sa...

mmm vi hade med kanonväder men nu är det visst kört en hel vecka:( har varit grått å fult här i Karlstad idag, vad vackra bilder du visar,kram

annika sa...

Kuddmossa? Vilken är det? Jag tänkte mig ut i helgen för sen kan det vara för sent. Finns så mycket att använda den till.
Ha en skön helg med nya frisyren

Kram
annika