06 oktober 2011

Förkylningstiderna är här...

Vilken tur att man har lite födelsedagsblommor att glädja sig åt i dessa förkylningstider.Knappt har man hunnit ställa om från sol och värme så slår förkylningen till. Oftast drabbas jag av munsår vid förkylning och det är INTE trevligt. Utan mina plåster står man nästan inte ut...dom är så bra. Döljer och verkar på en och samma gång, precis som dom säger på reklamen...den enda nackdelen är priset!

♥♥♥

6 kommentarer:

Vardag och flärd sa...

Va, finns det compeed-plåster för munsår?? Min dotter får munsår vid förkylning mm och hon använder Anti men tycker inte det är så jättebra, ska rekommendera plåster till henne. Tack för tipset!
Hoppas du blir pigg snart, blommorna hjälper nog!
Kram Eva

Anki Nilsson sa...

Ja som du vet,,jag sitter i samma båt. Vi får kurera oss o komma igen..så är de. Har du fyllt år...men se grattis då!!!!
Hipp Hipp Hurra.
Jag har varit ute en stund o nu är jag helt slut....pust.

Krya på dig
Kramiz

Anna smyger in.. sa...

Men shit...förkyld innan du packat upp nästan..ja sådant är det att bo i norden..hmmm munsår är ett gissel..och allt ser dom till att ta bra betalt för när det gäller vår hälsa.Krya på dig// kram kram Anna

barbrok sa...

Jaså dom är bra dom plåstren. Man är ju alltid lite skeptisk till reklam. Du vet alla dom där badrumsmedlen som man sprutar drar en svamp och vips så är det en helt annan färg....Icke sa nicke. Inte hos mig i alla fall. Krya på dig!!
Kram

annika sa...

Har du fyllt eller...?
Munsår får jag ett par gånger om året...speciellt då det har blåst! Knäppt va! Jag har provat de där dyra men tycker att de ramlar av. Vad gör jag för fel?

Kram
annika

soffie sa...

usch det är det värsta med höst å vintern alla baciller som kommer fram då, va vacker bild, kram