07 december 2010

Mera snö.....

I natt kom det mera snö......ordet snötyngda känns som ett väldigt passande ord just nu.Inomhus använder jag småslingor ibland istället för levande ljus.....då kan man ju ha det tänt utan att behöva oroa sig för att glömma släcka.Sen lyssnas det mycket på musik.....både på cd, spotify och youtube just nu här hemma.Lascia ch'io pianga av Händel......vackert som...jag vet inte vad.

6 kommentarer:

4U2! sa...

Snömodd var det igår, få se vad det idag när jag strax går ut med ... inte stavar (behöver isdubbar till de) men med kryckor jag fått låna från sjukgymnast.

Anki Nilsson sa...

Snö igår. De fick inte vi. Oh inte har vi fått så kallt de sa heller, men de vet i tusan om de gör något.
Finuligt att använda småslingor inne. Ja de e inte vackert om man glömmer tänder ljus. De kan bli väldigt ödestiget o otäckt.
Jag ska erkänna att jag tycker de e lite läskigt att de brinner i våra spisar på nätterna. Men ja, de ska ju vara så. Men endå.

Kramiz Anki

Anonym sa...

Good Morning Mrs C!
Your top picture is so pretty it belongs on a post card. Keep Warm!
Very nice music.Did you get a tree yet?
Rosemary...X

britten sa...

jag blir så full i skratt ibland när jag läser din blogg för vi är så lika....jag älskar Händel och den spelas flitigt här...och små ljusslingor ..yes !

Anna smyger in.. sa...

Vackert så man får rysningar..men du din tavla med noterna...himmel den är ju helt galet härlig..

annika sa...

Ljusslingor...yes! Vackert med Händel oxå. Vilken vinter vi har! Jag slirar runt på min cykel på gatorna i Örebro. Hellre cykeln än bilen för min del.
Kram