18 december 2010

Lördagstid.....

Det är så roligt....varje år när jag skriver om mina vedermödor för att få grönkålen i ordning för julen så engagerar det er läsare. Vi odlar inte kål utan köper hos en som verkligen är bra på att odla.....Jörgen i Vrångarp heter han. Nu får grytan stå undanställd till nästa år ;)Vet inte om jag ska ge mig ut idag.......på jakt efter lite julblommor.'I maybe leave the building for some shopping' alltså....fast egentligen är det korkat.....lördagen före jul.....ja vi får se hur det blir.

En vän på facebook har delat med sig av en jullista som garanterat kommer att vara igång hela helgen....Tack Linda :D

6 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Första bilden Carro..jag fullständigt smälter...du imorgon har vi julmarknad här i stan..då ska jag handla julblommor..oj..då blir jag livsfarlig..

Lycka till med shoppandet..

4U2! sa...

Nej, det låter inte som en så bra idé, kan man undvika handling idag så skall man nog görs det, tror jag.

Anki Nilsson sa...

Näää,,,stanna hemma de blåser så dant o snöar...kanske skulle jag med farit mot torget men nä, jag får nog sätta fart o vara lite nyttig om jag ska hålla jul om några dagar.
Goe lördag
Kramiz

Anonym sa...

Good Morning Mrs C!
I'm off today to start my shopping it will be like a zoo out there. :) But it's got to be done! I've heard your getting more snow.:) Let me know if you got out to do your shopping...
Have a wonderful weekend.
Rosemary...XO

soffie sa...

Hittade du några julblommor ,
jag ska ge mej ut och köpa en ny amaryllis och hoppas att den blir röd den här gången:)
ha en mysig kväll

britten sa...

hanlda julblommor ja gissa vad jag ska göra när jag kommer hem till Stockholm...De julklappar som ska köpas är köpta ..bara till mor och bror...och nu.....blommor...grönkål tänk det har jag aldrig smakat...