06 december 2010

Lite snö gör ingen jul....

Snön har lagt sig som ett skyddande täcke och det är vitt, vitt, vitt..........Vi är mer vana vid gröna jular än vita så det är bara att tacka och ta emot. Av allt det vita som singlar ner har det nu blivit ett snötäcke på 15 cmJag ska aldrig mer renovera och plocka ner allt som finns på väggarna.....för nu får jag inte rätt på designen. Eftersom jag inte kan bestämma vad som ska hänga var så blir det aldrig färdigt......Tog visserligen itu med en del i helgen men tror att jag måste ändra vissa placeringar.....sånt tar tid.Det lär inte bli lätt att hitta någon julgran i år om det ska vara så här mycket snö.....förra året hade vi gallrat en del i skogen och det fanns hur mycket som helst att välja på. Inte ens när jag säger att jag vill ha en smal gran med lite grenar ser maken riktligt lycklig ut.......men det ordnar sig nog.

Ha en bra vecka och ta det lugnt om ni ska ut på vägarna!

6 kommentarer:

4U2! sa...

Men, det får inte vara sant att det blir svårt att hitta en gran. Maken köper alltid så nära julafton som möjligt så de är fina. Vi pyntar den dagen före julafton.
Gick min promenad och hade jag inte haft mina nya kryckor hade det varit omöjligt: tyvärr är det 1+ och plogen var här ="knölig mjuksnö".

Anki Nilsson sa...

15 cm? Va, har Ni så lite snö?? Vill du ha mer, ring mig, vi kan leverera stora mängder...hihi.

Klart du kommer renovera igen o klart varje sak hittar sin plats, man får ge de lite tid. Här är vi klara nu, idag målas murstocken oxå. Allt har blivit så vitt och vackert så man går bara runt o suckar....av välbehag. Men nog lär man flytta saker fram o åter o hit och dit. Fattas bara!!!

Vi har varit ute på vägarna i helgen stampade av 30 mil de får räcka nu tror jag bilen får stå en stund.

Kramiz Kramiz

soffie sa...

vi har med jättemycket snö nu det har snöat hela dagen ,jag hoppas att det blir lite kallare nu så det får ligga kvar!
hoppas ni hittar en fin julgran,
kram

Anna smyger in.. sa...

Ja du det tar på krafterna att renovera... Men jag tror nog du hittar rätt ska du se..för du har ju stil och öga för det vackra. Jepp vi sa just det här..granen blir jobbig att hitta iår..men det ordnar sig med skridskor bara det blir is..:)

Anonym sa...

Hello Mrs C!
Well I think you just need a little time and decorating ideas will come to you. But for now I envy all that snow! I would like some please.:) You must get through that forest to find that tree! Bringing a tree in will just make everything cozy for you, you need this right now.
Rosemary...
P.S. My husband noticed the white berries on the table as he called them,:) and wonders if they will turn "red" in time for Christmas. ;0

Anonym sa...

Du ska se att orken och lusten kommer tillbaka. Man måste inte "få till det" på direkten. Ibland (ofta) måste det mogna först. Och så har det ju inträffat saker som tagit på lusten.

Sköt om dig min vän.
Kram Eva-Mari