12 april 2010

Strålande, det är strålande.....

Vädret visar...... strålande........i flera dagar.....Härligt!I helgen har jag haft rådgivningshelg dvs man har kunnat boka en halvtimma när jag och kunden suttit ner och diskuterat olika problemlösningar för deras trädgård. Roligt men också strängt rent mentalt.......man får lite hjärnsläpp i slutet av dagen.

Alla lämnade dock sin halvtimme nöjda och glada....Tror jag iaf ;)

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller. Flera stora projekt ska ros iland nu på två veckor innan jag tar semester och det kommer att bli TUFFT!

Vi får se när vi ses igen......

;)

6 kommentarer:

annika sa...

Låter intressant!
Skönt att de ser nöjda ut då de går. Men förstår att du blir tom i skallen.
Ha det gott
Kram annika

Anki N sa...

Aha, så bra. Du vet vi har ju ingen trädgård ännu..eller jo men de e bara jord eller nått. Ringer dig när de är dax...kanske kan man hyra in dig o fixa till den oxå?? *ler*.
Sol - japp o de e skönt, även om jag mest legat i sängen idag..ja kan du tänka som de kan bli.

Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Mmmm jo men jag förstår precis..det är mycket nu kan man lugnt säga..men när du har något så nice framför dig så kommer det gå som en dans..klart dom är nöjda..sträck på dig..du är bäst :)

Of Spring and Summer sa...

Vet inte om den mörka papegojtulpanen kallas för fransk papegojtulpan i Sverige. Här kallas den Tulipa 'Black Parrot' och är i gruppen Parrot Group.
Ha det bra.
Kram Ingrid

Anna smyger in.. sa...

Jag sitter här och dinglar med benen Carro..mmm väntar på dig..men jag vet att du är typ tokupptagen..mmm men du vet jag kan sitta länge här..ända till maj..när Mme C kommer hem igen..

Marina sa...

Fin bild! Ser ut som ett ansikte med ögon ,näsa och mun.
Ha en härlig kväll.