10 april 2010

Lördagstankar

Bara några krispiga rococopenseer i en zinktunna, då känner jag tydligt att våren är här.........


Jag har 'lagt vantarna på' en guidebok om Paris......trädgårdsvantar som är praktiska och snygga.....ja det finns faktiskt..

Nyinköpt klänning i trikå från Gudrun Sjöden. Sitter som en smäck.....sjal från HM och jacka från samma ställe...... Paris here I come....Tur att inte dottern är hemma i helgen för då hade jag fått en stämpel i pannan med pinsam men det får jag bjuda på! Ja....som bloggar om allt och inget så här...;)

Humöret är......på topp....

6 kommentarer:

annika sa...

Så du ska ut och fara? Snyggt med jeansjackan till klänningen. Jag har aldrig sett den sortens penséer...de var häftiga.
Ha en bra lördag...i finstassen
Kram annika

soffie sa...

å va mycket fint du visar ,
Ska du resa bort?Härligt med Paris dit har jag alltid drömt om att resa,
Kram

Anki N sa...

Skattar lite för mig själv. Jag är nämligen så där att jag gärna köper lite snyggare, färggladare o trevliga trädgårdshanskar. De ger liksom mer glädje.
Snygga kläder har hon shoppat oxå, ja den här årstiden blir man alldeles klädesgalen, varjefall jag. Rent livsfarligt att fara till stan. Skickar faktiskt ofta efter kläder oxå o det är ändå mer farligt för katalogerna kommer ju i lådan o tränger sig på...pust.
Trevlig lördag
Kramiz Anki N

Anna smyger in.. sa...

Men så härligt och du bästa sortens bok har du köpt..perfekt..jaaa eller hur döttrarna tycker vi är pinsamma men det sk-ter vi i..för vi har lärt oss att bjuda på oss själva utan att tycka att det är något konstigt alls..

Mmmmmmm så fina blommor..man blir lycklig av dem så sant så sant..

Men du... så fin du ska va på Champs Ellysee o Trocadero där mannekängerna flyter fram...du kommer platsa Carro..och så ett par solgalsögon på det..oj oj oj..

Anki N sa...

Jaaaaaa..en plånbok tjock som telefonkatalogen vore inte helt fel..haha.
Kramiz o goe lördagsafton.
Anki N

britten sa sa...

kanske rymms jag i den resväska om du knycklar i hop mig lite....så härligt att åka till Paris...