07 mars 2013

Rost är roligt...ibland.


Trillade in i en nätbutik som sålde rostiga prylar och en massa annat. Den rostiga trenden är kanske ute just nu men hos mig är den definitivt inne. Ljusstaken hette änglaljusstake och den kan både stå och hänga . Inget märkvärdigt men helt i min smak. På bilden är det fortfarande lite snö och det är stor risk att den ligger kvar lite till för nu utlovas det kyla IGEN.....ska det aldrig bli vår. Tror aldrig att längtan efter vår varit större än just nu.

På tal om något annat ska jag på kurs nästa vecka om lökplanteringar och hur man gör för att få det att bli så bra som möjligt. Det ska bli riktigt spännande. Det kliar i de gröna fingrarna men man får ge sig till tåls. Har börjat med en del beskärning på jobbet. Nu är den rätta tiden för mycket. Det känns definitivt i kropp och fingrar......såga....såga....klippa....klippa. Men bra blir det (förhoppningsvis).
♥♥♥

6 kommentarer:

annika sa...

Håller med om att rost har en viss charm...ibland.
Kul att gå på kurs och lära sig mer.
Här har vi flera minusgrader nu i kväll men såg att det ska hålla i sig över helgen. Kanske det blir i skidtur i Kilsbergen :).

Kram
annika

annika sa...

...eller så kan man skriva Kanske det blir en skidtur...

skifferhuset sa...

Vad kul att få gå på kurs och med sådant man tycker är roligt! Är väldigt svag för rost men inte för mycket! Snygg ljusstake var det! Ha nu en fin helg! Kram Iréne

Anonym sa...

Good Morning Carolina ~
I love your rusty candlesticks. I too love anything rusty my style as well.
The course sounds like fun, it would be nice for all this snow to go away.
Have fun.
Hugs Rosemary...xo

soffie sa...

så fint det är.. å så roligt tat gå på en kurs, ha en goo helg

soffie sa...

ha en mysig kväll,kram