09 maj 2012

Äntligen kom regnet....

Tiden står inte still.....veckan rullar på. Igår var det dessutom kvällsmöte, då blir veckan mer än full.... I helgen var vi på konfirmation. Vackert var det....och god mat fick vi efteråt. Men värmen som vi hade för någon vecka sedan har inte riktigt orkat med att komma tillbaka. Det gör inget för regnet som kom inatt var mer än välkommet. Den bästa tiden är nu......det gäller att inte tappa fokus ;)
Vårt lamm bor fortfarande i farstun och får mat från nappflaska. Stackars hunden är måttligt road. Har försökt att släppa lammet hos sin familj men det verkar ganska kört, tyvärr....Inte verkar han fatta att det är ström i trådarna runt hagen och då ska man INTE gå ut och in hur som helst. Tänker på orden....Det kan ingen göra något åt.....och småler för mig själv. Nä ibland kvittar det vad/hur du vill att det ska vara/bli. Lite faire avec faktiskt. Väntar nu på att bilderna ska laddas upp....men det verkar inte gå något vidare. Men så plötsligt händer det......
♥♥♥

3 kommentarer:

Ankii Nilsson sa...

Så härligt med ett liten lamm på fastukvisten:) Jag hade en granne förr som hade ett inne med blöjor på, ja de fotograferade jag naturligvis:)

Annars hoppas jag allt är bra med dig.
Kramiz

Vårt röda hus sa...

Hur ska det gå med ett lamm som inte blir accepterad i hagen? Han kan ju inte bo på verandan hela livet heller?
Idag regnar det och det är välbehövligt för både växterna och folket på den här gården! Innedag blir det idag!

Kram Eva-Mari

Vardag och flärd sa...

Ja, regnet var välkommet och nu säger det bara tjoff ute - trots att vi inte har nån värme!
Kram Eva