14 juli 2011

Utanför mitt hus...finns det mycket att ta kort på!

Ibland blir allt fel...men ibland blir allt rätt...Ja som ikväll. Först tittade jag ut genom fönstret och såg att det var några som tittade på mig...



Jag gick över vägen och genast kom alla djuren fram till mig...ville bli klappade...



Till och med lilla kalven skuttade först runt och busade men nyfiken kom han också fram.....ibland överträffar verkligheten sagan....som ikväll!



Life is good!

♥♥♥

5 kommentarer:

soffie sa...

guu va härliga bilder du tar vad vackert du bor,söt kalv,det skulle vara drömmen för min Nellie att få besöka en riktig bondgård,svar,jag tycker inte du gnäller jag älskar att läsa din blogg och få se dina vackra bilder,men jag hoppas du verkligen får lite vila snart,kramen

annika sa...

Vilken goding! Tänk att så lite kan ge en glädje...det är underbart. Nu ska ju regnet komma så då kan man lika gärna stanna hemma och göra lite. Här ska huset tvättas och målas. Det blir fort svarta fuktprickar där solen inte kommer åt. Vitt är det sen tidigare men nu ska det även bli bruten vit på fönsterfodren och knutar. Här går det ju som sagt inte fort men men....Några barn kanske strömmar till?????

Löderup ligger strax söder om Smedstorp...mellan Tomelilla och Simrishamn.

Kram på dä!
annika

Anonym sa...

Bra att du har kommit från ideidén:) Inte gnäller du... mer suckar djupt. Men nu har du ju fäst blicken igen... skönt!
Såna myskossor hade en av grannarna i några år och de var ett så trevligt inslag här i byn. Nu är de uppätna och hagarna växer igen. Synd.

Kram Eva-Mari

4U2 sa...

Vackra djur! Härligt bo så nära de.

Anna tassar in.. sa...

Ja eller hur du bor mitt i paradiset..och han den lille han kände säkert din kärlek..har han fått något namn..Oscar kanske :)som den lille prins han är.