12 juli 2011

Gå i ide.....

Futtigt med bara en dag ledigt......futtigt är det! Lediga dagen gick åt till förnyelse av pass och att handla......i stort sett, inget bra....inget bra!Inget blir gjort.....lika bra att gå i ide! Om man ändå hade varit lite ledig....men ack nej. Saker kommer bort och räkenskaperna stämmer inte....det måste bero på att man aldrig har tid till vila.Badrummet som skulle varit klart är fortfarande avstängt......stängt för tillfället!!Det är bara att vrida upp nyckeln och gå vidare ;)

♥♥♥

7 kommentarer:

annika sa...

Men stackars dig! Måste vara fjuttigt med en enda ledigdag. Blir det så då man byter jobb? Klart att alla behöver vara lediga och hinna reflektera lite ibland.Men gå inte i ide :)

Kram
annika

Vardag och flärd sa...

Ja, bevare mig väl, det blir aldrig som man tänkt sig! Men jag förmodar att du kanske får lite mer ledigt sen eftersom du skaffat pass.
Ha det fint ändå!
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

Shit...deppigt..hmmmm..aj aj aj..hur ska vi då få Nilpersskan på bättre humör? Ska tänka...jo...vad gör det om badrummet dröjer..bara det blir bra till sist..och efter jobbet kommer ledigheten och med ditt nya pass ska du väl komma ut i världen du med..upp med hakan rak i ryggen ..visa medaljen som jag brukar säga...för du är bäst.

skifferhuset sa...

Känns lite med en dags ledigt! Men att gå i ide är lite för tidigt! Hoppas du får mera ledigt längre fram? Kram Iréne

Anonym sa...

Men, käre vän! Nu måste du nog tänka till lite. Vill du leva så måste du nog sätta ner foten... NU!
Du vet väl att det bara finns två måsten... man måste välja och man måste dö.

Tänk efter... medan tider är. Du lever ju bara EN gång... eller?

Kram och omtanke.
Eva-Mari

soffie sa...

men fy va jobbigt när får du ledigt eller är du aldrig ledig,kan man inte ha nån slags avbytare på en gård eller blir det svindyrt då.
Otroligt fina bilder du visar,
må så gott och hoppas du kan fixa lite ledighet,kram

ansepanse sa...

har du bara en dag ledigt? då kan det inte blir mer än fel med allt som ska hinnas med
kramar