10 juni 2009

Regntunga skyar

Dripp Dropp Dripp Dropp, vad är det som faller ner från skyn? Jo vatten, vatten, bara vanligt vatten.

Börjar dagen (som är en dag full av saker att göra) med att blogga lite. Blogga har man alltid tid till. Vill ju att ni som läser ska känna er uppdaterade:-)


Det har regnat som om himlen vore öppen i natt och det ser inte bättre ut framöver. Bara regn, regn regn i prognosen för kommande dagar. Fast visst kan man ana solen bakom alla moln!

Mina fynd från Våxtorps marknad visas härmed: Den lilla träbyttan har fått en australisk viol planterad och ser så trevlig ut på vår uteplats.
I mitten ser ni en pelargon som heter Tornedalen. Den är vit men blombladen i mitten är svagt rosa och hela pelargonen är bara helt, helt underbar. Ser ni någon pelargon som heter Tornedalen så köp den. Bredvid växer sommarblomman diascia, tvillingsporre. Bättre kombination kan man inte tänka sig, blommar hela, hela sommaren.
På den sista bilden ser ni mitt andra fynd från marknaden: en glassform modell gammal. Denna klenod fanns i hemmen långt före glasslådornas tid, och jag bara älskar den. Har fått ett intresse för gamla föremål som verkligen har använts och inte bara varit till prydnad (kommer ni ihåg Melittatratten i porslin?). Nu nytillverkar man liknande formar till prydnad, men min är gammal och helt äkta

1 kommentar:

getaryggarna sa...

efter regn kommer sol