30 juni 2012

Oj vad det händer mycket just nu....Allt regnande gör att trädgården är grönare än någonsin. Allt växer och frodas (även ogräset). Men det är bättre än att man måste ut med vattenkannan, mycket bättre. Har sett många fantastiska pioner i år, många planer har lagrats i den interna hårddisken.


Som TUR är har vi också mängder av inomhusarbete just nu....målning, golvläggning, osv...det finns arbete 24 timmar om dygnet.....om man vill. Har jagat en skjutdörr som varit på drift i veckan.......men nu har den kommit tillrätta. Flera pusselbitar har fallit på plats och nu kan vi verkligen se framåt.


I veckan har vi också haft gäster och tack vare dessa har vi varit på trevliga utflykter......Livet är faktiskt inte bara arbete. Ändå hoppas vi ju på att panelen ska komma så att vi kan börja måla. Utvändigt ser nämligen vårt renoveringsobjekt Förskräckligt hemskt ut..... Har aldrig förstått grejen med rött hus och  svarta knutar......Sååå fel!  Nu vet ni vad JAG tycker ;-)

Den första semesterveckan är slut och på måndag blir det jobb igen. Längtar redan efter nästa semesterperiod. Då blir det 3 veckor :-D♥♥♥

2 kommentarer:

Med fingrarna i (j)orden sa...

Härligt grönt - ja det stämmer. ska bli spännande att se mer av renoveringsobjektet så smångingom. Och alla planer!!!
Eva

Vardag och flärd sa...

Ja visst är det väldigt grönt och frodigt överallt men mina rosor låter vänta på sig, längtar efter att knopparna ska slå ut.
Du verkar haft en intensiv semestervecka men det är otroligt så mycket man får gjort när man inte ska iväg till jobbet också. Men lite trevligheter behövs också.
Ha det fint!
Kram Eva