30 april 2012

Var det så längesen?

Inget ser ut som vanligt på blogger.com. Jag känner mig helt förvirrad. Har ju inte varit här på 2 veckor men ändå! Har ju ett lamm i farstun som kräver nappflaska och sällskap 24 timmar om dygnet. Stackars Elliot vår gamla labrador....han får dra ett tungt lass just nu ;) som sällskaps...hund. Lammet föddes för en vecka sedan. Tackan fick två lamm, ett var lite starkare och det trodde vi skulle klara sig men nästa morgon var det dött. Lammet som blev kvar var så litet och svagt att jag ALDRIG trodde att det skulle klara sig, men än så länge lever det. Naturen är inte lätt att förstå sig på.
Ovanpå matning av lamm har jag fastnat i en bok kan man säga..... Bodil Malmstens Och en månad går fortare nu än ett hjärtslag.... Där finns mycket jag vill citera, som Meningen med livet är att det är. Faire avec. När jag läst ut den kommer jag att läsa den igen, för så är det med hennes böcker. Jag får liksom inte nog! Boken är skriven i bloggform. Korta avsnitt med få ord som jag slukar. Det gillar jag (men det har ni nog förstått)
Katsuran håller på att slå ut...bladen är som små hjärtan. Allt är så vackert och måste njutas NU. Det är så sant som det är sagt. En månad går fortare nu än ett hjärtslag.
På morgonen ska man blogga...snabbt och lätt...då vill man känna igen sig. Men det gör jag inte! Har redan tryckt fel flera gånger och fått börja om....måste nog blogga lite oftare i fortsättningen.
Ikväll hoppas jag att vi kan tända ett litet valborgsmässobål och grilla en korv i all enkelhet. VÅREN ÄR HÄR!! ♥♥♥

4 kommentarer:

annika sa...

Vilket jobb att ta hand om ett litet litet lamm. Men det ser ut att ha det bra där det är i hundkorgen :)

Inget varar beständigt så även blogger...:). Här är det try and error som gäller.

Ha en skön Valborg

Kram

skifferhuset sa...

hej vännen! Kul du är på "G" igen! Söta lilla lammet, hoppas du å vovven fixar detta! Ha nu en riktigt fin Valborg! Kram Iréne

Vardag och flärd sa...

Bloggen var bättre förut, konstig nu. Men det är väl bara att vänja sig.
Ja, att försöka rädda livet på lammet är ett jobb, jag har klarat kalvar och grisar men lamm är nytt för mig. Hoppas det går bra!
Ha en riktigt fin Valborg!
Kram Eva

Anna smyger in.. sa...

Oj ja då har du att stå i ..en liten bebis till lamm tar sin tid..

Himmel vad alla tycks hinna med att läsa..jag hinner ju inte dagstidningen ens..nåja..jag vimsar väl runt med vattenkannor mest..hi hi..

Klappa lite på lammet från mig..o kram på dig.