12 april 2012

Babyboom på gården...eller ketchupeffekten....

Sedan i tisdags har 5 tackor lammat....rena babyboomen här på gården alltså. Tyvärr har två lamm inte klarat sig men 8 lamm mår prima. Några är stora och några är små, några är svarta och några är spräckliga. Men alla är såå söta!!

Just nu går dom i boxar där det är för mörkt att ta kort men snart kommer dom ut i hagen och då kommer bilder, jag lovar!

Bästa stunden på dagen är klockan 5, morgonstund har alltid guld i mun precis som det sägs. Då tar jag en runda bland tackor och lamm för att se att natten varit ok. Då andas jag in den klara luften och hör fåglarna, magiskt skulle man kunna kalla det. Bildöverföringen funkar som vanligt dåligt så det blir inga bilder tyvärr.

♥♥♥

2 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Måste vara spännande att se vad natten bidragit med i fårhuset! Klarar dom att lamma själv? Tänk... livets under hör till din vardag! Mycket jobb, det förstår jag, men belöningen gör väl allt slit värt?

Kram Eva-Mari som väntar på lammbilderna!

Vardag och flärd sa...

Så härligt med lammen! Och vilken känsla att gå där med djuren. Har jag frågat dig tidigare om du säljer fårskinn? Både dottern och jag vill ha fler skinn, det är så ljuvligt.
Kram Eva