18 september 2011

Vit cyklamen

Vit cyklamen är bland de finaste blommor jag vet. Inte är cyklamen någon tråkig blomma...den behövs nu på hösten för att lysa upp.Bollkryss har jag aldrig förstått mig på. Antingen så köper man en med många knoppar som torkar in eller också en mera utslagen som blir vissen innan man hinner blinka.

Bäst mår cyklamen ute (om det inte blir frost). Inne måste man passa på med vatten och det är inte min starka sida.

Just nu driver jag familjen lite till ........ med en riktig dansbandsdänga som vi vattengympade till i torsdags. Snacka om att en låt kan bita sig fast ..... Vilken då undrar ni kanske? Jajamen med Rolandz, jag säger det med rodnandens färg på mina kinder, men det är sant ;)

♥♥♥

7 kommentarer:

Vårt röda hus sa...

Bollkryss har jag ingen för jag tycker som du... men ingen cyklamen heller! Förstår mig inte på dem och de förstår sig inte på mig! Jo då, jag HAR försökt, fast bara inomhus förstås.

Jajamen...

Kram Eva-Mari

Anna smyger in.. sa...

Bollkryss har jag aldrig förstått mig på.

Jag ler stort för jag känner som du..

Jag fick en vit cyklamen av min väninna för flera veckor sedan. Den mår om en prinsessa när den får ett par cm vatten runt fötterna..då o då.. som den genast drar i sig..som en liten kalv :)

Rolandz..hi hi galet..men ett härligt sväng..ha en fin söndag lilla hon..

Anna smyger in.. sa...

Shit..så galet skoj..ett land du aldrig varit i..hmmm tankarna flyger..oj vad kan det vara..jag önskar dig allt gott på äventyret och du jag kommer vakta Nilsperska noga nu för att få ett reportage från landet annorlunda..:)

Annika Christensen sa...

Samma här jag har svårt att ta hand om blommorna inne. Glömmer liksom bort.
Gillar vita cyklamen bäst
Ha det gott
Annika

ansepanse sa...

cyklamen är vacker men jag skulle aldrig våga mig på att köpa någon, jag skulle ta död på den på en gång
kramar

soffie sa...

å vad vacker den är .
men jag har alltid otur med mina cyklamen de överlever inte alls länge hos mej ,fniff att få en låt på skallen är ju hopplöst:) men det går ju an om det är en bra låt såklart;) kramen

Vardag och flärd sa...

På senare år har jag lärt mig tycka om cyklamen, kanske för att jag lärt mig sköta dem så de överlever.
Kram Eva