23 maj 2011

Ny soffa och lite annat...

Igår gick åskan över gården under flera timmar....blixtar och dunder...Jag passade på att ta en liten vilopaus på den nya soffan. Man får krypa ihop för den är ganska kort ;) Känner mig ändå så toknöjd med mitt köp att det inte är något problem.

Annars gick söndagen åt till att åka och införskaffa olika saker till renoveringen...som masonit och takskivor....en ny grill blev det också av bara farten :D Nu ska här grillas utav bara den.Lite svenska färger över denna bild.....för i veckan får vi besök från det stora landet i väster......och det ska bli fantastiskt kul! Hoppas att vädret är med oss så att vi kan visa upp den härliga svenska försommaren från sin bästa sida.

♥♥♥

7 kommentarer:

annika sa...

Åska är inget som jag gillar...usch! Du den soffan ser riktigt snygg ut. Skön att vila sig på mellan varven. Vi barnvaktade i helgen och då går ju en man åt till barnet...minst. Då hon skulle sova på fm gick jag runt i grannskapet och fann att det var loppisdag i nästa kvarter. Fyndade lite till den lilla och en piedestal till mig.I dag ska jag hämta korgstolar som jag fått av en komppis.

Ha en bra måndag i renoveringstiden!

Kram
annika

Anonym sa...

Jättefin soffa! Och så ser jag att du gjort en risflätning i ditt växtstöd... så fint! Passar mig! Så kanske jag härmar?

Må gott min vän.
Kram Eva-Mari

ansepanse sa...

vilken fin soffa, nu ser vår kökssoffa nästan likadan ut, jag målade den svart i vårvintras
kramar

skifferhuset sa...

Så fin soffa! vad kul med besök från stora landet, hoppas Sverige visar sig från bästa sidan nu! Kram Iréne

Anna smyger in.. sa...

Tjusigt..du det är så pass skoj med lite nytt i hemmet..man får lust på en massa saker av bara farten som du säger..jepp en ny grill är grejer det..

Vardag och flärd sa...

Det var en fin soffa du har. Hoppas verkligen vädret blir bättre och varmare när ni får utlandsbesök!
Kram Eva

Anonym sa...

Okay I can finally comment, your latest post blocks me so I decided to try commenting on your next post thought. It Worked! I love your new couch so many possibilities (huge word) and lots of lots of cushion varieties... it's +40 here today and I'm loving every minute of it!. :)
Have a wonderful day,
Hugs Rosemary...XX