16 maj 2011

Långt mellan gångerna.....

Det blir långt mellan tillfällena att blogga i dessa tider.

Nu har äntligen de flesta djuren kommit ut på bete men eftersom det är kallt och torrt växer gräset inte på långa vägar som det brukar. Därför är betessläppet senare än vanligt.Kunde inte hålla mig utan har planterat lite sommarblommor, gaura, cosmos och lite annat, fast att det är för tidigt. Men som sagt nu är det gjort och om det bara inte blir kallt igen så ska det nog gå bra.Mina penseer är så fina, jag gillar den härliga färgmixen. Idag hänger regnet i luften men inte mig emot. I min trädgård fick katsuran verkligen stryk av frosten och bladen är svarta och torra...undrar om den kommer tillbaka? Tråkigt ser det ut iaf.

♥♥♥

Märker att det var längesen jag skrev på bloggen för nu har jag fått logga in 2 extra gånger för att rätta till fel ;) (och regnet det öser ner just nu, bara så ni vet)

15 kommentarer:

4U2! sa...

Vilket sammanträffande, mitt sista inlägg handlar om ... penséer .. fast på ett annat sätt :)
Ljuvlig färg på dina.

barbrok sa...

Vilka fina bilder! Ja här i Uppland har det regnat en hel del också märker jag på mina blommor, gräs och ogräs nu då jag kommit hem från bloggträffen.
Ha det bra
Barbro

4U2! sa...

sv: tack! :)

ansepanse sa...

min katsura har också tagit stryk och jag undrar om den inte helt dött
Sv: jo, förut var det ett element och nu är det värmeledningsrör
kramar

Anna smyger in.. sa...

Aha...där är du din lilla filur..fullt upp kan jag tro med alla djur och trädgård..mmm så är det..full fart är underbart..det är så man ska leva tycker jag..:)

Anonym sa...

With all you have to do on the farm I can understand blogging becomes less and less. Same with myself I can only blog once a week that's all I really want to do anyway. Your pansies are so pretty and I see you have added some herbs. My beeskep just sits in my garden and I don't make honey. Bees and I do not get along. :)
Have a great day,
Rosemary...XX

britten sa...

härliga tider nu eller hur....jag ägnar inte heller mycket tid åt att läsa bloggar nu men så måste det få vara ibland.....stor kram

skifferhuset sa...

Samma här, betessläppet är senare än vanligt men nu har vi fått regn under helgen så då sätter det nog fart på gräset! Fina bilder på dina penséer! Kram Iréne

Vardag och flärd sa...

Ja, vi är många nu som inte hinner blogga så flitigt men så är det ju denna tiden.
Åh, katsura har jag tänkt köpa i 10 års tid men det har inte blivit av. Hoppas din kommer igång fint!
Kram Eva

soffie sa...

å va fina dina penseer är,
här hos mej har det blivit kallt igen brr ,
ha en goo ny vecka

annika sa...

Jo ni har ju högsäsong kan jag tänka...på alla fronter. Söta fina penséer. Jag har inte sått något ännu. Vet inte riktigt var det ska få plats.

Kram
annika

Anki Nilsson sa...

Vad skönt ni fått lite regn, de har inte vi MEN VI VILL HA!! de växer för dåligt i hagarna i denna torkan, så man hoppas varjedag att de ska komma lite.


Långt mellan gångerna är bättre än aldrig.

Kramiz Anki

Anonym sa...

Jag har också planterat för tidigt och håller tummarna varje natt! Det är svårt att låta bli när man ser allt fint som finns.
Här har det regnat till och från några dagar (och nätter) men jag tror inte det är tillräckligt ändå. Just nu skiner solen och här utanför Lindesberg verkar det bli en vacker dag:)

Ha en bra dag.
Kram Eva-Mari

Testosterone Men sa...

thanks for the blog.last longer in bed men

How to last longer in bed sa...

Nice post.thanks for sharing...


How to last longer in bed for men | How to last longer in bed