13 mars 2011

Uppe med tuppen......

På söndagar när man inte måste upp.... så.....går man upp med tuppen....iaf jag.

Tuppen är ju egentligen påskpynt men den har redan kommit fram...är ganska...neutral:)Annars tänker jag just nu mycket på det som hänt i Japan. Jag kommer att tänka på nåt ordspråk som säger: Man kan ta hästen till vatten, men man kan inte få den att dricka. Ja vad har nu det med jordbävning och tsunamikatastrof att göra? Ingen aning!
Det är ju faktiskt så att vi människor inte alltid har full kontroll på allt som händer, det vet ju alla, men ibland kan det kanske vara bra att bli påmind om det också.

Är i alla fall glad att jag bor i kalla Norden där det så smått börjar bli VÅR..spring..printemps..feder..forår.......fast idag är vädret bara gråmulet och inget trevligt alls.
♥♥♥

11 kommentarer:

4U2! sa...

God morgon. Tidig uppe här med ... trots att jag gärna skulle vilja sova lite till...

Anna smyger in.. sa...

Härlig tupp...påsken är så sen att vi bör leta fram de där vårbudbärarna redan nu..nu fick du mig att vilja krypa in på vinden o hitta påsklådan :)

Ja Japan tar sönder mig..jag lider med dem..

4U2! sa...

sv: skorna visade sig vara helt i tyg (inomhus alltså!) och de är mjuka för alla sorters fötter.

annika sa...

Kuckelikuuuuu på dej!
Fin tupp!
Ja...så lite vi vet och kan påverka vad gäller vissa fenomen i naturen. Otäck är det och sen tillkommer kärnkraftverkshotet. Usch!
Barnens en kusin befann sig i Tokyo vid jordskalvstillfället och klarade sig...oskadd men darrig. Nu är de precis anlända till New Zealand som tur är.

Fårskinnen ser så fina ut på bild.
Ha en fortsatt fin söndag.

Kram
annika

LjuvligtLantligt sa...

När barnen var små så svor jag på att sova lääänge när de blev större..men nu sover dom än(kl är 11.04) o jag gick upp kl 07.30!! Herregud..I´m old.
Kraaaaaam Git

mammaxtre sa...

Min Lillfis vaknar 05.55 oavsett om det är lördage eller söndag. Dagar då vi får, om vi vill, sova längre än så :-) Så även jag var uppe med tuppen imorse :-)

Det som hänt i Japan är en stor katastrof. Svårt att förstå. Även jag känne rmig bra lycklig över att bo i Norden.

Ha det gott

Anonym sa...

Your write from your heart, I can't imagine what the people in Japan are going through. At times like this we do reflect at how lucky we are.
Have a peaceful Sunday,
Rosemary...XX

soffie sa...

usch så tragiskt det är det som hänt i japan,man kan fundera vad som är på G i världen det verkar ju hända så mycket nu,
mmm vååår va härligt idag har vi haft 6+ men tyvärr mulet,
hoppas på sol under veckan så snön smälter bort,
så fin din tupp är,
kram

ansepanse sa...

vilken fin tupp du har
jo, vi tänker väl alla på Japan just nu
Sv: tack
kramar

Möllebacken sa...

Ja, det är så sorgligt det som hänt i Japan, Man kan kinte göra så mycket... jo, jag ger faktiskt ett bidrag varje månad till "Läkare utan gränser"
Vilken vacker tupp du har.
Du får värma dig nu och mysa lite....
Kram Pella

Katta sa...

Ja så är det, vi har lärt oss att styra och bestämma över mycket vi människor men allt rår vi inte över. Tycker dina fårskinn i förra inlägget ser fina ut, visserligen kan ju inte jag känna den känslan som du talar om men snygga är de. Kram Katta