29 mars 2011

Frittilaria ........

Är våren rätt tid för att planera.....kanske....men fortfarande sitter sommartiden i kroppen....Ovanligt svårt att få den ur kroppen i år ;)Kungsängsliljan ska få komma ut i jorden men först ska den glädja mig i fönstret mot gården.

Ha en bra tisdag!

♥♥♥

12 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Vad lustigt precis vad jag tänkte på igår. Undrar varför de har svårt att komma ur knopp???
Ha det gott
Annika

Britten sa...

jag får så mycket lust att göra saker när jag tittar in hos dig....och blommor .....vill också ha ..vill också.....om nu renoveringen blir färdig nån enda gång.....Tack du för din kommentar......Du vet inte hur klockrent den satt...Kram

skifferhuset sa...

Ja tänk att detta med omställning till sommartid blir så tröttsamt i kroppen, känns som om jag skulle kunna sova hur mkt som helst! Kram Iréne

4U2! sa...

Just idag snöar det ... igen :)

Vardag och flärd sa...

Kungsängsliljan är min passion om våren! Har bara några få hemma men hoppas de kan föröka sig, ska plantera några också.
Kram Eva

Anonym sa...

Good Morning, precious lily looking good, soon to be placed in the garden! Thank you for your beautiful words. You are the best!
Have a great Tuesday,
Rosemary...XX

Anna smyger in.. sa...

Ja eller hur man kan njuta av dem både nu och sedan..så vacker i kruka..och så galet vacker i trädgården det är blommornas blomma det..

Katta sa...

Kungsängsliljor är ju såå fina. Har inte köpt någon än i år. Ett sånt fint kors du har där köpte jag i helgen fast rostigt. Kram Katta

Of Spring and Summer sa...

Hej Carolina!
Det är alltid lite segt när klockorna ändras den här tiden på året. Men nu kommer i alla fall våren med stora steg!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

soffie sa...

har med kännt av ändringen av tiden jättemycket den här gången,va fint att ha den i fönstret ett tag,
kram

annika sa...

Usch ja så svårt det är med tidsomställningen. Jag tänkte allt på dig då vi for genom landskapet och undrade lite över var du bodde.
Vilken härlig upplevelse! Nästa gång vi reser tar du med dig Anna som smyger in så blir det ett helskönt gäng.
Passa baggen så han inte rymmer!!!
Kram

Suss sa...

De är fina, Kungsängsliljorna, men jag har aldrig haft någon själv. Kanske något att tänka på nästa gång på handelsträdgården?