20 mars 2012

Ett litet ord....


På mitt jobb får jag ibland små pratstunder med folk som jag inte känner. Ibland (ofta) får jag också beröm och det känns såå himla gott, för alla vill vi ju göra ett bra jobb eller hur?

Vårdagjämning - idag - även om det inte varit någon värme att tala om.Fördelen med att det inte är någon värme ännu är att allt liksom håller igen och det kan ju bara betyda att våren kommer att vara läänge ;)

♥♥♥

5 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Absolut..vi väntar med värmen så vi kan få ut maximalt av mars..:)

Aha..mmmm jag förstår..du är en människa man gärna anförtror sig..som man gärna säger några extra ord till..som lyssnar o är uppmärksam..som ser o förstår..ja men det visste jag så väl..det känner jag..så det så :)

Hmmm..jag försöker oxå praktisera detta..att inleda ett samtal vartän man trillar på en härlig etta eller tvåa..jag vet att du är en etta..

Jag ser människor så..ettor..oj dom gillar jag..tvåor..helt ok goa o härliga..treor...nja..men ok..fyror..behandlas med respekt men inte mer än så..hajar du..:) Jag säger naturligtvis aldrig detta till någon..men i mitt inre har jag allt klart för mig.

Att möta en etta (om än okänd)..är lycka.

Oj det blev en hel novell..eller mer som en räknetabell..hi hi..

Kram på dig lilla number one..

Vardag och flärd sa...

Jag gillar också när jag hinner få en pratstund (som inte enbart handlar om att sälja) med våra kunder, en kopp kaffe gör oft att man blir lite mer "intim" och det är kul. Tror säkert att du är duktig och gör ett riktigt bra jobb (vad du nu jobbar med).
Skönt att våren kryper sakta och inte exploderar!
Kram Eva

Ankii Nilsson sa...

Pratstunden o beröm för utfört jobb är som bommul mot kinden:) något vi alla behöver ibland. Tror nog du tillfredställer alla folks sinnen med bra snits för växligheten o trevlig sätt:)

Idag - har vi haft väldigt varmt..o de varmt o gott nu miss i natten oxå:)

Kramiz

skifferhuset sa...

Hej vännen! Ja det är allt skönt att våren inte exploderar, den blir liksom lite kort då, tycker jag, allt kommer å så är det sommar! Härligt med små pratstunder å att få respons tillbaka! Kram Iréne

annika sa...

Jo vi alla vill bli sedda för det som vi gör bra...eller ATT vi gör något. Att kunna lyssna och prata med okända är en konst. Man märker snabbt om man får ett gensvar eller inte. Annas kommentar här är ju så härlig!

Våren ska långsamt visa sig så vi hinner njuta.

Kram