12 april 2011

Tiden går inte....den rusar fram i raketfart....

Har ni märkt att tiden inte räcker till? Räcker inte till alls just nu.....Det är med livet som med mina bilder....det är inte bara en bild utan flera som ska sättas ihop.....som ska passa.....tänk som det kan bli.Skriver inte mer idag...däremot ska jag vandra runt hos alla mina 'favoriter'....vilket inte var igår (som jag gjorde ett besök alltså).......Vet att jag missat massor av smått och stort...men så är det bara....ibland kan man bara inte hänga med i svängarna ;)

♥♥♥

4 kommentarer:

Anna smyger in.. sa...

Himmel o plättar där är du ju..jag har klurat på om du har lite mer än mest att sätta dig in i..om du har fullt upp på nya knoget..mmmm det är en sådan tid nu..jag hoppas du trivs och tycker livet är glatt..det är ju det som betyder mest..om man har glädjen ..ja då kan man jobba tokmycket..själv har jag det precis på det viset just nu..

Ha det fint du så trevliga lilla människa..jag vet ju att du finns där även om du måste trixa o fixa med liiiite annat än blogglivet..

Kram på sig från Annapanna

Vardag och flärd sa...

Håller med dig, tiden rusar iväg och man hinner inte med bloggandet! Men nu och ett antal månader framåt vill man helst vara ute så datorn kommer i skymundan. Men det är nog så för de flesta och vi blir nog flitigare bloggare när sommaren är över igen.
Ha det fint!
Kram Eva

annika sa...

Klart att man måste hänga med i raketfarten...finns liksom inga alternativ.
Hoppas att du gillar ditt nya jobb och att alla lammingarna mår gott. En kompis berättade att två av hennes tackor fått fyrlingar! Tur att man inte har det! Herregud då skulle man väl inte ha överlevt :).

Jobba på nu och så tar du bloggandet när det passar....Men jag har saknat dig ska du veta...

Kram
annika

ansepanse sa...

dygnet skulle ha fler timmar, fast de skulle väl inte räcka då heller, vi skulle liksom hitta på ännu mer att göra istället
kramar